+31 (0)40-243 07 40
·
info@vereijkenverhuizingen.nl
·
+31 (0)40-243 07 40
·
info@vereijkenverhuizingen.nl
·
Verhuisbedrijf Eindhoven |Vereijken Verhuisbedrijf Eindhoven

Uw vertrouwde verhuisbedrijf uit Eindhoven

Verhuisbedrijf Eindhoven

Vereijken is al meer dan 60 jaar een begrip op het gebied van verhuizen in Eindhoven en verre omstreken. Ons werkgebied ligt ongeveer 40 km rond Eindhoven. Zo kunt u ons ook inschakelen voor uw verhuizing van en naar Nuenen, Veldhoven, Waalre, Valkenswaard en Helmond. Maar ook Tilburg, Oirschot, Sint-Oedenrode, Son en Breugel, Veghel en Uden behoren tot ons werkgebied. Neem vrijblijvend contact met ons op om te bekijken wat we voor uw verhuizing kunnen betekenen,

Uw nieuwe adres

We verhuizen u graag naar uw nieuwe adres in het zelfde stad of dorp. Maar wellicht wilt u naar Groningen verhuizen, ergens in Europa of zelfs naar een ander plekje in de wereld, wij staan voor u klaar!

Tot in de puntjes

Zoals u hebt kunnen lezen bij verhuizingen bereiden wij uw verhuizing tot in de puntjes voor zodat op de grote (verhuis)dag alles soepel verloopt. Vanaf het eerste contactmoment totdat u ‘s avonds vanuit uw luie stoel op uw nieuwe adres kunt terugblikken op een soepele verhuizing, wij staan er garant voor!

Contact

Neem gerust contact met ons op om te kijken wat we voor uw verhuizing kunnen betekenen. Wij staan voor persoonlijke service en advies. We staan u graag te woord!

Erkende verhuizers Eindhoven

Inboedelopslag in Eindhoven

Klanten vertellen Vereijken verhuizingen

Vacature verhuizer Vereijken veruizingen